Uldo Bułki z aronią i wiesiołkiem

Wyjątkowe pieczywo mieszane, z dodatkiem aronii i wiesiołka.
  • Produkt stworzony z połączenia różnorodnych mąk, takich jak mąka pszenna, mąka pszenna orkiszowa, mąka żytnia, a także mąka z wiesiołka. 
  • Dodatkowo produkt został wzbogacony aronią, która uzupełnia cenne wartości odżywcze wyrobu gotowego i stanowi wartościowy składnik codziennej diety.     
  • Dzięki odpowiedniemu połączeniu wszystkich składników, uzyskano produkt  o doskonałych walorach odżywczych, cechujący się dodatkowo znakomitym smakiem oraz długotrwałą świeżością.
                                          


 

Składniki

ziarna (słonecznik, siemię lniane), mąka pszenna, gluten pszenny, mąka pszenna graham, mąka z ziaren wiesiołka (8,3%), otręby owsiane, sól, mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista, aronia suszona (1,2%), błonnik owsiany, enzymy: amylaza, ksylanaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g pieczywa
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1596/382
tłuszcz [g]:15,2
- w tym kwasy nasycone [g]:1,9
węglowodany[g]: 29,4
- w tym cukry [g]:8,0
błonnik[g]:14,9
białko[g]:24,4
sól [g]:5,6
Receptura

Bułki z aronią i wiesiołkiem

Kalkulacje 

Bułki z aronią i wiesiołkiem

Specyfikacja

Bułki z aronią i wiesiołkiem

Karta Produktu Gotowego

Bułki

Materiały reklamowe

 
      
 

   |   do góry

liczniki odwiedzin