1

Partner w biznesie, Ekspert w piekarnictwie

w swojej codziennej działalności ULDO jako główny cel stawia sobie zadowolenie Klientów oraz Ich zawsze udane wypieki. Tutaj wszystko i wszyscy koncentrują się wokół potrzeb i oczekiwań Klientów oraz Konsumentów, ponieważ to dzięki tym oczekiwaniom kreujemy innowacyjne rozwiązania - naszym sukcesem jest sukces naszych Klientów. Przez 20 lat swojej działalności staliśmy się Ekspertem w piekarnictwie, zdobywając opinię firmy innowacyjnej, czego wyrazem jest nasz Dział Badań i Rozwoju Produktów.
 
 

promocja FOREMKA Z ZIARNAMI 




Promocja!

 

Do każdego pierwszego zakupu produktu Uldo Foremka z ziarnami Premium Profit - dodatkowo 25kg gratis! Czas trwania promocji: od 15 stycznia 2020 do odwołania.

 

... więcej

15.01.2020                                                                  

 
 

zlocisty plus 

Nowość! Złocisty Plus

 

Unikatowe pieczywo pszenne o cechach typowych dla pieczywa żytniego, jak zwarty i wilgotny miękisz oraz długotrwała świeżość. Zastosowanie mąki uzyskanej ze specjalnego przemiału nadaje pieczywu doskonały smak, dodatkowo wzbogacony poprzez dodanie płatków ziemniaczanych i czarnuszki.  

 

... więcej

06.04.2020                                                                     

 
 

 

strona glowna ULDO Polska na EXPO SWEET 2020 

Kolejna edycja Targów EXPO SWEET 2020 za nami! Wszystkim naszym Klientom i Gościom, z którymi mieliśmy przyjemność spotkać się na naszym stoisku w dniach 23-26.02.2020r. oraz zaprezentować nowe produkty, serdecznie dziękujemy za miłe i inspirujące rozmowy.

 
...więcej
04.03.2020                                                                       

 
 

Drozdzowka bez cukru 

Nowość! Drożdżówka bez cukru

 

Drożdżówka inna niż wszystkie! Wyjątkowy produkt do wyrobu różnorodnych ciast drożdżowych, takich jak drożdżówki, rogale, chałki, strucle oraz szereg innych produktów. Cechą wyróżniającą produktu jest brak cukru w składzie, który został zastąpiony inuliną. Produkt gotowy posiada doskonały smak, delikatny miękisz oraz smaczną skórkę.   

... więcej

21.02.2020                                                                     

 
 

SERNIK 

Nowość! Nadzienie serowe

 

Delikatna masa serowa o wyrazistym smaku i szerokim zastosowaniu. Produkt o uniwersalnym zastosowaniu, może być wykorzystywany zarówno jako nadzienie do drożdżówek, dodatek do innych wyrobów cukierniczych, jak również do wyrobu serników, tortów i ciast. Charakteryzuje się dużą stabilnością, gwarantuje powtarzalność produktów, nie zmniejsza objętości w trakcie wypieku, nadaje się do maszyn dozujących, a także do mrożenia.

 

... więcej

21.02.2020                                                                     

 
 

beza mala 

Nowość! Beza Extra

 

Śnieżnobiała beza o uniwersalnym zastosowaniu. Produkt bardzo łatwy w przygotowaniu i zastosowaniu, do różnorodnych słodkich wypieków. Posiada doskonały smak, nie chłonie wody, dzięki czemu pozostaje krucha przez długi czas, charakteryzuje się jednolitą, gładką strukturą. Znakomicie sprawdza się zarówno do wyrobu lekkich i puszystych bez, smacznych kokosanek, a także jako uzupełnienie lub do dekoracji różnego typu ciast deserowych.  

 

... więcej

21.02.2020                                                                     

 
 

Fresco Plus Premium Profit M 

Nowość! Fresco Plus Premium Profit

 

Wyjątkowo wydajny środek wypiekowy do pieczywa pszennego i mieszanego z grupy Clean Label. Doskonale nadaje się do wypieku chlebów oraz bułek. Pozwala uzyskać dużą objętość pieczywa, które charakteryzuje się chrupką i ładnie wybarwioną skórką oraz delikatnym miękiszem o równomiernej porowatości. Dodatkowo znacząco przedłuża świeżość produktu nawet do 5 dni. Środek wypiekowy charakteryzujący się niskim dozowaniem, doskonale sprawdza się zarówno w obróbce ręcznej, jak i w obróbce maszynowej.           

 

... więcej

31.01.2020                                                                     

 
 

master m 

Nowość! Master Plus

 

Środek wypiekowy nowej generacji do pieczywa mieszanego. Pozwala uzyskać znacznie większą objętość produktu gotowego, a także przedłuża jego świeżość. Zwiększa wodochłonność ciasta, co korzystnie przekłada się na ekonomię produkcji. Środek wypiekowy doskonale sprawdza się zarówno w obróbce ręcznej, jak i w obróbce maszynowej.        

 

... więcej

31.01.2020                                                                     

 
 

   |   do góry

liczniki odwiedzin