BABKA%20PIASKOWA%20BP%20RGB%20MA%C5%81Y

Uldo Babka Piaskowa bez pszenicy

 

Wyjątkowo lekka, puszysta i delikatna babka piaskowa, przygotowana na bazie składników naturalnie bezglutenowych.

W składzie Babki Piaskowej bez pszenicy  nie występują składniki pochodzące z pszenicy, której gluten ma działanie najbardziej drażniące i uczulające spośród wszystkich znanych nam zbóż.  

Składniki

cukier, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, emulgatory: E475, E471; substancje spulchniające: E500, E450; aromat, sól, substancje zagęszczające: E466, E415.

 

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1571/370
tłuszcz [g]:0,2
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,1
 - w tym kwasy trans [g]:< 0,1
węglowodany [g]: 90,1
 - w tym cukry [g]:47,6
błonnik [g]:0,8
białko [g]:1,5
sól [g]:0,9
Receptura

Uldo Babka Piaskowa bez pszenicy
Uldo Babka Piaskowa bez pszenicy - Muffin

Uldo Babka Piaskowa bez pszenicy - Babka Marmurkowa

Koska piaskowa z owocami - Słodkie Inspiracje
Koska śmietankowa - Słodkie Inspiracje
Szarlotka bez pszenicy - Słodkie Inspiracje
Szachownica - Słodkie Inspiracje

Kostka owocowa bez pszenicy - Słodkie Inspiracje

Fale Dunaju - Słodkie Inspiracje

Ciasto marmurek - Słodkie Inspiracje

Parzone z kremem - Słodkie Inspiracje

Ciasto miodowe - Słodka Inspiracja
Ciasto rumowo-kawowe - Słodka Inspiracja

Kalkulacja

Uldo Babka Piaskowa bez pszenicy
Uldo Babka Piaskowa bez pszenicy - Muffin

Uldo Babka Piaskowa bez pszenicy - Babka Marmurkowa

Specyfikacja

Uldo Babka Piaskowa bez pszenicy

Karta Produktu Gotowego

Babka Piaskowa bez pszenicy
 

   |   do góry

liczniki odwiedzin