| |||||||||||||||||||||
Składniki | mąka pszenna, mąka sojowa, regulator kwasowości: dwuoctan sodu; emulgator: E481; enzymy: amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Tost | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | Uldo Tost | ||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |
Uldo TostTypowe angielskie pszenne pieczywo tostowe.
|
| |||||||||||||||||||||
Składniki | mąka pszenna, mąka sojowa, regulator kwasowości: dwuoctan sodu; emulgator: E481; enzymy: amylaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | Uldo Tost | ||||||||||||||||||||
Kalkulacja | Uldo Tost | ||||||||||||||||||||
Specyfikacja | |||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego |