chleb%20%C5%BCytni

Uldo Chleb Żytni

 

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Utrzymuje odpowiednią wilgotność ciasta
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku

Doskonały środek wypiekowy przeznaczony dla produktów z przeważającym udziałem mąki żytniej. Zapewnia odpowiedni wzrost ciasta oraz  prawidłowy wypiek gotowego produktu.

Składniki

mąka pszenna, gluten pszenny, cukier, emulgatory: E472e, lecytyna rzepakowa; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; słód jęczmienny, enzymy: amylaza, ksylanaza.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1594/377
tłuszcz [g]:5,5
 - w tym kwasy nasycone [g]:3,5
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany [g]: 50,8
 - w tym cukry [g]:18,9
błonnik [g]:4,7
białko [g]:28,8
sól [g]:0,2
Receptura

Uldo Chleb Żytni

Kalkulacja

Uldo Chleb Żytni

Specyfikacja

Uldo Chleb Żytni 

Karta Produktu GotowegoChleb (Uldo Sauer)

   |   do góry

liczniki odwiedzin