Uldo Chleb Żytni

 

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Utrzymuje odpowiednią wilgotność ciasta
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku

Doskonały środek wypiekowy przeznaczony dla produktów z przeważającym udziałem mąki żytniej. Zapewnia odpowiedni wzrost ciasta oraz  prawidłowy wypiek gotowego produktu.

Składniki

mąka pszenna, gluten pszenny, cukier, emulgatory: E472e, lecytyna rzepakowa; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; słód jęczmienny, enzymy: amylaza, ksylanaza.

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1608/380
tłuszcz [g]:6,1
- w tym kwasy nasycone [g]:2,7
węglowodany[g]: 49,1
- w tym cukry [g]:14,5
błonnik[g]:2,3
białko[g]:31,1
sól [g]:0,05
Receptura

Uldo Chleb Żytni

Kalkulacja

Uldo Chleb Żytni

Specyfikacja

Uldo Chleb Żytni 

Karta Produktu GotowegoChleb (Uldo Sauer)

   |   do góry

liczniki odwiedzin