Uldo Pszenne Fresh

Środek wypiekowy o dozowaniu 1%, do pieczywa pszennego. Przedłuża świeżość produktu nawet do 4-5 dni, nadaje się do obróbki ręcznej i maszynowej.

  • Produkt dedykowany do pieczywa pszennego, szczególnie do wypieku bułek i bagietek, a także weki i chlebów pszennych.
  • Zapewnia długotrwałą świeżość produktom gotowym, nawet do 4-5 dni w przypadku zapakowania produktu.
  • Dodatkowo pozwala uzyskać chrupiąca skórkę, zapewnia równomierną porowatość miękiszu, a także poprawia objętość.
 
Składniki

cukier, mąka (pszenna, sojowa), sól, gluten pszenny, enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, E920

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1352/318
tłuszcz [g]:0,7
- w tym kwasy nasycone [g]:0,1
węglowodany[g]: 70
- w tym cukry [g]:59,4
błonnik[g]:0,8
białko[g]:7,6
sól [g]:16,5
 
RecepturaUldo Pszenne Fresh
KalkulacjaUldo Pszenne Fresh
SpecyfikacjaUldo Pszenne Fresh
Karta Produktu GotowegoWeka

   |   do góry

liczniki odwiedzin