Koncentrat do produkcji puszystych i wilgotnych babek piaskowych o cytrynowym smaku. Wygodny i łatwy w użyciu, garantuje powtarzalność produkcji, umożliwia wypiek ciasta o miękiszu świeżym przez długi czas, nadaje intensywny, cytrynowy aromat gotowego produktu. Zastosowanie koncentratu zapewnia spore oszczędności poprzez dodanie mąki i cukru bezpośrednio w piekarni lub cukierni. |
Składniki | skrobia pszenna, syrop glukozowy w proszku, emulgatory: E472a, E472b, E475, E471; cukier, mąka pszenna, proszek do pieczenia (substancje spulchniające: E450, E500; mąka pszenna), odtłuszczone mleko w proszku, aromat, sól, substancja zagęszczająca: E466 | ||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||||
Kalkulacja | Uldo Babka o smaku cytrynowym Koncentrat | ||||||||||||||||||||
Specyfikacja | Uldo Babka o smaku cytrynowym Koncentrat | ||||||||||||||||||||
Karta Produktu Gotowego | Babka o smaku cytrynowym |