garanty

Garant E

 

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Gwarantuje odpowiednią strukturę miękiszu oraz porowatość  wyrobu
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku

 

<td>x</td>
 

Uniwersalny polepszacz, dzięki któremu obróbka ciasta jest łatwiejsza, poprawia porowatość oraz objętość gotowego wyrobu. Znakomicie sprawdza się zarówno w produkcji maszynowej jak i przy obróbce ręcznej.

Skład

mąka pszenna, gluten, mąka kukurydziana, emulgator: lecytyna; enzymy; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza w 100 g polepszacza

Wartość energetyczna

1580 kJ/375 kcal

Zawartość białka

29,6 g

Zawartość węglowodanów

53,3 g

Zawartość tłuszczu

4,5 g

 

RecepturaGarant E - Receptura
Specyfikacja

W/44 - Garant E

 

Materiały reklamowe 

 

Garant%20E    
  

 

liczniki odwiedzin