ULDO CIABATTA WYSOKOBIALKOWA MIESZANKA PIEKARSKA

Uldo Ciabatta Wysokobiałkowa

Połączenie tradycyjnego smaku z nowoczesnymi trendami żywieniowymi.

  • Klasyczna włoska przekąska, wzbogacona o solidną dawkę białka roślinnego
  • Doskonale wpisuje się w potrzeby współczesnej, świadomej diety.
  • Delikatny miękisz o dużej porowatości doskonale komponuje się z różnymi dodatkami


zzlogo%20z%20R
Czysta%20etykieta%20LOGO%20LIFTING%20TMzzla

 

Zalety

 

  • produkt Clean Label
  • produkt z grupy Wege
  • produkt z grupy Pieczywo dla Zdrowia
  • wysoka zawartość białka – 13,6g w 100g pieczywa
  • 23% wartości odżywczej pochodzi z białka
  • znakomite uzupełnienie każdej diety
  • delikatny miękisz o dużej porowatości
  • doskonale komponuje się z różnymi dodatkami
  • obróbka ręczna i mechaniczna
  • pieczywo pszenne
 

Składniki

białka roślinne (pszenne, grochowe), słód pszenny, mąka pszenna, zakwas pszenny w proszku, cukier, słód jęczmienny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy

Wartość odżywcza

wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1558/368
tłuszcz [g]:3,4
 - w tym kwasy nasycone [g]:0,6
węglowodany [g]: 26,3
 - w tym cukry [g]:4,71
błonnik [g]:4,5
białko [g]:60,3
sól [g]:0,2

Receptura

Uldo Ciabatta Wysokobiałkowa

  

   |   do góry

liczniki odwiedzin