| |||||||||||||||||||
Zalety
|
| ||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Składniki | białka roślinne (pszenne, grochowe), słód pszenny, mąka pszenna, zakwas pszenny w proszku, cukier, słód jęczmienny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy | ||||||||||||||||||
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||
![]() | Uldo Ciabatta WysokobiałkowaPołączenie tradycyjnego smaku z nowoczesnymi trendami żywieniowymi.
|
| |||||||||||||||||||
Zalety
|
| ||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Składniki | białka roślinne (pszenne, grochowe), słód pszenny, mąka pszenna, zakwas pszenny w proszku, cukier, słód jęczmienny, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy | ||||||||||||||||||
Wartość odżywcza |
| ||||||||||||||||||
Receptura | |||||||||||||||||||