Jeden z wiodących produktów Uldo cieszący się ogromna popularnością wśród piekarni. Uniwersalna mieszanka świetnie nadająca się do wypieku zarówno tradycyjnych drożdżówek, jak też różnego rodzaju chałek, babek i ciast drożdżowych, croissantów, kapuśniaków oraz innych podobnych produktów. Unikatowy skład mieszanki powoduje, że gotowe ciasto jest elastyczne i pozwala na uzyskiwanie dowolnych kształtów, nie jest podatne na przegarowanie a jego sprężysta struktura pozwala na szprycowanie dowolnym nadzieniem oraz na dowolne dekorowanie np. bakaliami. Duży zakres stosowania mieszanki Bułki Mleczne daje możliwość wypieku różnorodnych produktów bogatych w wartości odżywcze i witaminy. |
Skład | mąka pszenna, serwatka w proszku, mleko w proszku, sól, gluten, mąka kukurydziana, glukoza, substancja stabilizująca: guma guar; emulgator: E481, E472e, lecytyna; substancja przeciwzbrylająca: fosforan triwapniowy; aromat, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy, barwnik: ryboflawina | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza w 100 g |
| |||||||||||||||||||||
Receptura | Bułki Mleczne - Drożdżówka - Receptura Bułki Mleczne - Babka Drożdżowa - Receptura Bułki Mleczne - Ciasto Drożdżowe - Receptura Bułki Mleczne - Croissant - Receptura Bułki Mleczne - Chałka - Receptura Bułki Mleczne - Makowiec - Receptura | |||||||||||||||||||||
Specyfikacja |
| |||||||||||||||||||||
Materiały reklamowe |
|