uldo bulki mleczne wysokobialkowe mieszanka cukiernicza

Uldo Bułki Mleczne Wysokobiałkowe


Połączenie tradycyjnego smaku z nowoczesnymi trendami żywieniowymi.

 
  • wysoka zawartość białka – 19,9g w 100g pieczywa
  • 25% wartości odżywczej pochodzi z białka
  • znakomite uzupełnienie każdej diety
  • łagodny, lekko słodkawy smak mleka
  • delikatny i puszysty miękisz
  • doskonale komponują się z różnymi dodatkami
  • szerokie zastosowanie mieszanki: drożdżówki, chałki, rogale, babki, ciasta drożdżowe
  • obróbka ręczna i mechaniczna
Składniki

białka pszenne (82%), produkty mleczne w proszku(7,7%)[proszek mleczny [serwatka (z mleka), tłuszcz palmowy nieutwardzony], odtłuszczone mleko w proszku], sól, emulgatory: E471, E481; substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia; enzymy

Wartość odżywcza 
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1694/402
tłuszcz [g]:10,2
 - w tym kwasy nasycone [g]:5,9
węglowodany [g]: 13,9
 - w tym cukry [g]:5,9
błonnik [g]:3,0
białko [g]:65,3
sól [g]:3,2
Receptura

Uldo Bułki Mleczne Wysokobiałkowe

   |   do góry

liczniki odwiedzin