Uldo Volum Max

Nowoczesny środek wypiekowy o dozowaniu 0,5% i uniwersalnym zastosowaniu.

  • Produkt może być stosowany do produkcji różnorodnego pieczywa, zarówno pieczywa drobnego o różnych formach, bagietek oraz chlebów.
  • Pozwala uzyskać znacznie większą objętość produktu gotowego, a także poprawia jego strukturę i przedłuża świeżość.
  • Dzięki odpowiednio dobranym składnikom, spełnia wymogi produktu z czystą etykietą.

 

Składniki

mąka pszenna, enzymy: amylazy, hydrolaza, amyloglukozydaza, ksylanaza, lipaza, glukooksydaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1461/345
tłuszcz [g]:1,6
- w tym kwasy nasycone [g]:0,4
węglowodany[g]: 67,4
- w tym cukry [g]:14,7
błonnik[g]:3,9
białko[g]:13,2
sól [g]:0,6
Receptura

Uldo Volum Max - bułki
Uldo Volum Max - chleb

Uldo Volum Max - Chleb na naturalnym kwasie

Kalkulacje

Uldo Volum Max - bułki
Uldo Volum Max - chleb

Specyfikacja

Uldo Volum Max

Karta Produktu Gotowego

Bułki
Chleb (Uldo Sauer)
Chleb na naturalnym kwasie

   |   do góry

liczniki odwiedzin