Gerstar

Gerstar

 

<td>x</td>
  • Dłuższy okres utrzymywania wilgotności
  • Poprawa struktury i większa objętość
  • Uniwersalność zastosowania

Wysokiej jakości środek wypiekowy przeznaczony do pieczywa pszennego. Dzięki unikalnemu połączeniu odpowiednich emulgatorów i enzymów wyeliminowano problem niestabilnej jakości mąki. Zastosowanie tego polepszacza gwarantuje dłuższe utrzymywanie wilgotności przez ciasto oraz poprawę struktury i objętości gotowych wyrobów. Gerstar może być wykorzystywany zarówno w przypadku produkcji zautomatyzowanej jak też w produkcji ręcznej. Gwarantuje odbicie dobrej jakości znaku na kajzerce.

Skład

mąka pszenna, cukier, emulgator: E472e, lecytyna; gluten, substancja stabilizująca: guma guar; polepszacz mąki: siarczan wapnia, cysteina; enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza w 100 g polepszacza

Wartość energetyczna

1650 kJ/393 kcal

Zawartość białka

15,1 g

Zawartość węglowodanów

67,1 g

Zawartość tłuszczu

6,8 g


RecepturaGerstar - Receptura
Specyfikacja

W/97 - Gerstar

 

Materiały reklamowe 

gerstar
liczniki odwiedzin