panetto

Panetto

 

  • Tradycyjna receptura
  • Typowa chrupiąca skórka oraz porowaty miękisz
  • Możliwość stosowania różnych dodatków

Niskoprocentowy dodatek pozwalający na produkcję typowej włoskiej Ciabatty. Produkt charakteryzuje się chrupiącą skórką, dużymi porami oraz elastycznością i sprężystością miękiszu.

Skład

mąka pszenna, słód pszenny, mąka sojowa, gluten, emulgator: lecytyna; kwas piekarniczy, enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza w 100 g polepszacza

Wartość energetyczna

1610 kJ/381 kcal

Zawartość białka

21,1 g

Zawartość węglowodanów

61,8 g

Zawartość tłuszczu 

5,5 g


Receptura

Panetto - Receptura

Specyfikacja

W/84 - Panetto

 


liczniki odwiedzin