Pieczywo stworzone z odpowiednio dobranej kompozycji mąk z dużą zawartością soi, posiadającej niezwykle korzystny wpływ na nasz organizm. Pieczywo sojowe dostarcza do naszego organizmu łatwo przyswajalne białko sojowe pochodzenia naturalnego, błonnik i nienasycone kwasy tłuszczowe powodujące obniżenie tzw. złego cholesterolu, witaminy z grupy B oraz liczne składniki mineralne. Regularne spożywanie pieczywa sojowego zmniejsza ryzyko miażdżycy oraz chorób serca i powinno ono uzupełniać codzienną dietę. |
Skład | ziarno sojowe, gluten, mąka sojowa, sól, mąka pszenna graham, mąka kukurydziana, słód jęczmienny, słód żytni, emulgator: lecytyna; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; kminek, kolendra, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy; enzymy | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Wartość odżywcza w 100 g |
| |||||||||||||||||||||
Receptura | ||||||||||||||||||||||
Specyfikacja |
| |||||||||||||||||||||
Materiały reklamowe |