hamburger

Hamburger

 

  • Szerokie zastosowanie: hamburgery, tosty
  • Charakterystyczna porowatość i chrupiąca skórka
  • Bogate źródło węglowodanów

 

 

 

<td>x</td>
 

Zastosowanie mieszanki Hamburger Mix pozwala na uzyskanie klasycznych bułek hamburgerowych, odznaczających się pożądaną miękkością i sprężystością oraz charakterystycznym aromatycznym smakiem i zapachem. A także delikatnego i pachnącego chleba tostowego.

 

Skład

mąka pszenna, sól, gluten, emulgator E471, mleko w proszku, substancja przeciwzbrylająca: fosforan triwapniowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy

Wartość odżywcza w 100 g

Wartość odżywcza

wartość odżywcza w 100 g mieszanki

wartość odżywcza w 100 g pieczywa

Wartość energetyczna

1490 kJ/354 kcal

1430 kJ/342 kcal 

Zawartość białka

 16,1 g

10,0 g

Zawartość węglowodanów

 53,7 g

68,8 g

Zawartość tłuszczu

 8,1 g

2,9 g

Ilość jednostek chlebowych [WW*]

4,9

5,8

1WW* = ilości gram produktu

20

 17

*WW - wymiennik węglowodanowy
Receptura

Hamburger Mix - Receptura

Hamburger Mix - Tost - Receptura

Hamburger Mix - Bułeczki Śniadaniowe - Receptura

Specyfikacja

W/75 - Hamburger Mix

 

Materiały reklamowe

 

    hamburger  

 

liczniki odwiedzin