garanty

Garant +

 

  • Przedłuża świeżość pieczywa oraz zwiększa jego objętość
  • Gwarantuje odpowiednią strukturę miękiszu oraz porowatość  wyrobu
  • Znacząco poprawia jakość gotowego wypieku
 

Uniwersalny polepszacz, dzięki któremu obróbka ciasta jest łatwiejsza, poprawia porowatość oraz objętość gotowego wyrobu. Znakomicie sprawdza się zarówno w produkcji maszynowej jak i przy obróbce ręcznej.

 

Skład

mąka pszenna, gluten, enzymy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy

Wartość odżywcza w 100 g polepszacza

Wartość energetyczna

1530 kJ/364 kcal

Zawartość białka

25,6 g

Zawartość węglowodanów

58,9 g

Zawartość tłuszczu 

2,5 g

 

RecepturaGarant + - Receptura
SpecyfikacjaW/55 - Garant +

 

 

 
      

 

liczniki odwiedzin