master m

Uldo Master Plus

<td>x</td>


Środek wypiekowy nowej generacji do pieczywa mieszanego. Pozwala uzyskać znacznie większą objętość produktu gotowego, a także przedłuża jego świeżość. Zwiększa wodochłonność ciasta, co korzystnie przekłada się na ekonomię produkcji. Środek wypiekowy doskonale sprawdza się zarówno w obróbce ręcznej, jak i w obróbce maszynowej.         

 
Składniki

mąka pszenna, emulgator: E472e; enzymy: amylaza, ksylanaza, amyloglukozydaza, glukooksydaza, lipaza; środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy 

Warstość odżywcza
wartość odżywcza wartość odżywcza w 100 g mieszanki
wartość energetyczna [kJ/kcal]:1746/416
tłuszcz [g]:14,4
 - w tym kwasy nasycone [g]:13,2
 - w tym kwasy trans [g]:<0,1
węglowodany[g]: 58,0
 - w tym cukry [g]:4,1
błonnik[g]:5,6
białko[g]:10,7
sól [g]:0,2
Receptura

Uldo Master Plus - bułki
Uldo Master Plus - chleb (Sauer)
Uldo Master Plus - chleb na naturalnym kwasie

KalkulacjaUldo Master Plus - bułki
Uldo Master Plus - chleb (Sauer)
Specyfikacja 

Uldo Master Plus

Karta Produktu Gotowego

Bułki
Chleb (Sauer)
Chleb na naturalnym kwasie

   |   do góry

liczniki odwiedzin